Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

  HAR STARTAT EN NY/ANNAN BLOGG/HEMSIDA. VILL DU HA ADRESSEN? fråga om det (SMS eller mail: joizmeds@hotmail.com )

Straffet

Kroppen funkar inte alls idag :(.  hårt straff för trevlig förmiddag igår.

Blä vad jag hatar sjukdomen! jag vill vara frisk, jag vill ut och tävla på riktigt!!!! satsa! träna och jobba!!!!! LEVA!

 

Kämpa mig ur sängen, morfin och fyra koppar kaffe + frukost och godis.... och några timmars väntan på att väcka kroppen. sen var dagens kraftansträönging att vrida på vattenkranen och lägga i vattenslangen i hästarnas vattenbalja....

sen helt slut och tillbaka till sängen. bara att orka äta är jobbigt också. får sitta o småäta, för kroppen orkar inte en hel måltid.

 

Hatar detta tillstånd. så jävla orkeslös och svag, smärtattacker, migränattacker och svårt att hålla sig i medvetandet. fryser, svettas, feber. ONT!

samtidigt som medicinen och alla timmar i sängen gör mig rastlös.. men jag orkar inget... orkar inte se på tv/serier, orkar inte lyssna på något. orkar inte korsord/sudoku.. vill och behöver gå igenom fotona från förra eller förrförra helgen, men orkar inte.

jag vill så mycket. men orkar inte. orkar knappt stå ut. blä.

 

Menmen sorry för klag, vet att dte är "självförvållat" (men jag måste få (låtsas)leva ibland!). försöka fokusera på minnerna från igår. men orkar liksom inte styra tankarna för halv-drömmer,, liksom halvsover.. konstant hela tiden.

 

  underbart sällskap iaf <3

 "gamla" bilder

 hoppas orka ta ut så han får hoppa lite, han blir så tjock av att ligga o sova med mig hela dagarna ;-P

jag köpt eju en luftpistol med skum/plastpatroner och tänkte jag kunde skjuta iväg fårn sängen så kund ehan springa och hämta dem.. (så hon han gör med sprutor, men dem orkar jag inte kasta så långt)...

men det gick sådär, han "sprang" efter men satte sig och försöka äta upp "patronerna" i tron att de är godis, suck.


 

Tacksam för mina älskade djur! (och några vänner i min närhet också förståss).

 

Livet är jobbigt.

hatar sjukdomen.

hate M.E.

(kan inte bara forskningen (och utbildningen av läkare!!!) gå fort??? inte bara för min skulle utan även alla andra ME-sjuka, vuxna och barn som förlorat sina liv. De som har det ännu värre och helt sängbundna och inte ens kan äta eller dricka själva. Vill inte att fler Me-sjuka ska behöva dö.)

 

 

 

Måndagen den 16 juni 2014 kl. 13:55

öppet | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Sandra 
2014-06-16 18:50
Älskade du <3 Livet är helt fruktansvärt orättvist ibland :'( *många många kramar*

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

häst

låst

öppet

Arkiv

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.