Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

  HAR STARTAT EN NY/ANNAN BLOGG/HEMSIDA. VILL DU HA ADRESSEN? fråga om det (SMS eller mail: joizmeds@hotmail.com )

Katterna <3 bildbomb

Var en sväng i jkpg igår.. hööksrean och Charlies oså... hade lätt kunnat spendera en hel del pengar men då pengarna typ är slut samma dag de kom in, på räkningar så får man leva snålt. obs till besserwissertänkare: 1, jag har ett sparkonto om något händer djuren. 2, jag har en sadel jag kan sälja om det krisar mer. 3. jag brukar kunna leva på nästan ingenting, för jag har det viktigaste - kärleken av mina älskade djur <3 (och kommit upp i frikort på mediciner).

 

Men från hööksrean blev det iaf ett litet billigt snyggt nithalsband, till Lycko ;-).

Tanken är att få någon sådanhär bild lite bättre, och ha "här vaktar jag" utanför dörren ;-). men misslyckades med inställningarna och sen var han tyst. (är när han skriker på leksakerna jag har han får sådana grimaser)

eller typ såhär

 

men med lite bättre inställningar så fick jag iaf lite andra foton på mina älsklingar <3

Lycko

 

Lysa:

 

Lördagen den 28 juni 2014 kl. 10:41

öppet | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Cia 
2014-06-28 12:08
Så söta de är <3 kramar
Svar till Cia:
Joanna hemsida 
2014-07-03 15:26
Tack Vist är dom mina små hjärtegull

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

häst

låst

öppet

Arkiv

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.