Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

  HAR STARTAT EN NY/ANNAN BLOGG/HEMSIDA. VILL DU HA ADRESSEN? fråga om det (SMS eller mail: joizmeds@hotmail.com )

Murphys lag....

När man tror att man inte orkar mer...

ja då går självklart allt åt helvete så man är tvingad att orka ännu mer.

 

efter flera dygn med migränhelvete, vilopuls konstant runt 120, och därmed ett hjärta som kör slut på hela kroppen. benhinneinflammationer och ännu fler knölar på mina leder... som gör ONT.

 

men matar orden i mitt huvud "vi  ska klara dethär", glädjen att de 10 dagarna med strikt stillhet och medicinering nu är över för min älskade häst... promenader som ska utökas, och löste det hela med att få hjälp att få min elrullstol utkörd...

såg fram emot att få låta henne sträcka ut sina ben i skritt...

 

De där längre promenaderna lär ju få dröja... i sin sjukhage i mitt tycke storlek av en box... blev hon attackerad av getingar... och skenade runt i diverse gångarter hon inte får gå i.

FAN.

 

men jag fortsätter intala mig. att vi ska klara dethär. tillsammans.

just nu haltar dock jag mer än henne och fick ta fram kryckan för att ta mig fram nu ikvälll. ljudet va krycka mot golvet ger jobbiga Flashbacks... av en tid jag ändå lyckats glömma rätt bra...

 

Det är TOMT, och jag saknar Gollumma... runt omkring pratar alla om sina kattungar,. önskade och oönskade.... här sitter jag och drömmer om kattungarna mellan mina två fina innekatter. men får fortsätta drömma... (Är till Hjärtsöla vi behöver en eller två)

Förövrigt är det i hjärtsöla jag o katterna bor nu... sen några veckor tillbaka och några veckor till... orkar- pallar inte pendla o behöver ju vara här för Fiomp. (om någon funderar på att göra inbrott så har jag med det enda av värde, katterna, datorn och kameran)

 

Min medicinering funkar inte. "meddela din läkare omedelbart och avbryt medicineringen om....".

blä. men om man inte orkar? orkar reda ut det? inte orkar ta sig igenom varken fortsatt medicinering eller avbryten sådan?

 

När man majoriteten av dygnet ligger i sin säng under sitt täcke med ögonmask för varje ljusintryck ger migrän. När man VILL så mtykcet mer, men inte orkar någonting...

 

och glädjen över att de som har basen där jag bloggar nu öppnat upp för gratissidor igen. och jag som varje månad funderat på om det är värt att betala elelr inte och funderar på att lägga ner den varje månadsskift... kände lättnaden över att inte behöva bestämma.. lite reklam får gärna finnas... men de begränsade lite också....

jag har försökt ladda upp en positiv bild men möttes av detta meddelande:

Galleriet innehåller sammanlagt 15178 bilder/filmer, vilka upptar 15264 av 5000 bildplatser i ditt galleri.

 

 Kanske är dags att radera skiten iaf.

haha.

 

Borde och vill avsluta positivt... men orkar inte...

men allt är rätt okej ändå.

(jag vill inte klaga, jag behövde bara få skriva av mig)

Hoppas på en bättre dag imon

hoppas orka upp på hästryggen och rida lite imon :)

*längtar*

 

Tisdagen den 5 augusti 2014 kl. 22:11

öppet | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Sandra 
2014-08-07 10:28
Man får "klaga", det behöver vi alla och det är bättre att få ut det än att ha det inom sig. Tråkigt att Fiomp blev attackerad, så jäkla typiskt. Läskigt att medicinen inte fungerar. Önskar att det fanns någon läkare som kunde/ville gå den extra milen för dig, som kunde hjälpa dig när du inte orkar. :'( Tänker så mycket på dig vännen <3 kramar

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

häst

låst

öppet

Arkiv

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.