Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

  HAR STARTAT EN NY/ANNAN BLOGG/HEMSIDA. VILL DU HA ADRESSEN? fråga om det (SMS eller mail: joizmeds@hotmail.com )

Foto

Söndags förmiddags kördes en liten omväg till Hjärtsöla och jag försökte fota. hade "bara" med min gamla utslitna trotjänare D90 med halvtrasigt fast 50 (men som när den sköter sig gör bra jobb, men har lite trasiga kontakter så blir lite tjaffs oss emellan ibland) och rätt kassa 18-55.

 

 en liten ekorre besökte (barn?)gravarna

 

 

Antar att de flesta ser var vi varit, och ni som känner till ovan och nästa nu vet att det är typ 100 meter ifrån varandra... om jag säger att vi lyckades köra vilse flera kilometer innan vi hittade! ;-P  (jag åkte förståss som passagerare). och därmed förstår nog de som känner mig att det var med snälla B.A. Jag var ute med. (fast hade lika väl kunnat vara med My för den delen också)

 

 

Kul att komma ut och fota lite :) var dock rätt trött och oengagerad. svimmade kvällen innan och var allmänt väck och mådde piss hela natten. 

 

Varje rörelse gör så jävla ont. Migränen, yrseln, är så "slö" och väck, som om jag vore helt nerdrogad, svårt att hålla isär dröm och verklighet. kroppen skriker efter att få lägga sig ner såfort jag reser mig upp. hjärtat slår mer dubbelslag, hårdare, svagare - på samma gång, och så svag, och ont-  lederna, tappar mer muskler vilket gör värken i leder o skelett värre. gör väl kroppen mer instabil... först ryggskott sen några dagar senare nacken som fick sig en smäll....

 

Menmen, ska avsluta positivt: har iaf världens underbaraste katter som troget håller mig sällskap <3 så tacksam att jag har dem! De betyder så mycket.

 

 

Måndagen den 19 maj 2014 kl. 23:34

öppet | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Allmänt", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Måndagen den 19 maj 2014 kl. 14:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

häst

låst

öppet

Arkiv

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.