Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

  HAR STARTAT EN NY/ANNAN BLOGG/HEMSIDA. VILL DU HA ADRESSEN? fråga om det (SMS eller mail: joizmeds@hotmail.com )

läkarbesök

 Hade blivit kallad till läkaren. nervöst när man inte vet varför....

aja nu är det överstökat... med blandat resultat...

jobbigt...

 

menmen.

 

hoppas på det bästa. 

 

men jag bad aldrig om något.

 

men tacksam för hjälpen jag får.

 

även om man kunnat önska något annat... typ forskning och botemedel...

 

menmen symtomlindring får duga....


 

jag är ändå "lyckligt lottad" och borde inte klaga, finns de med ME som har det betydligt värre :(.

 

Denna text fick en "ME-syster" hjälp med att lägga ut på Me-gruppen. otroligt att se engagemanget, många redan sjuka erbjöd sig åka dit o hjälpa.. men prio ett är snarare dropp och personlig assistent.. men det kan inte vi ge.... och Borås kommun/landsting gör inte tillräckligt för henne :(. Hemskt.. Älskade S, vi är många som tänker på dig! och vi kan iaf sprida dina ord. 

 

"Hej

Nu har min kropp gett upp totalt. Jag kan inte dricka (ätit har jag inte gjort sedan april 2011), jag kan bara ta mig till toalett eller fristående toastol 1 gång per dygn och sedan en vecka klarar jag inte att vara vaken mer än någon enstaka timma per dygn. Mina händer har ingen kraft så allt jag håller i tappar jag. Jag bor själv sedan 1 mars och jag har mindre hjälp nu än jag hade som gift.

Hemtjänsten fungerar inte riktigt. Jag har fått renbäddat 2 gånger sedan jag flyttat, (det var min ex man som hjälpte mig båda gångerna), jag har fått tvättat en gång. Och då ska ni veta att jag svettas mycket för med konstant feber klarar jag inte värme och fastighetsägaren har 2 gånger sagt nej till att jag ska få en ac. Jag har inte kunnat tvätta mitt hår själv på snart 2 år, min syster har hjälpt mig med det. Senast jag tvättade mitt hår var i januari i år innan flytten, anledningen är att jag i min nya lägenhet inte har rätt hjälpmedel och att personalen i hemtjänsten inte tvättar håret i sängen (det har jag hjälpmedel till) på brukare om de inte ligger för döden.

Jag kan vara utan viktig medicin i flera dagar eftersom jag blev utskriven från hemsjukvården samma dag som jag flyttade till eget boende. Anledningen är att jag klarar att sköta medicinhanteringen själv.... Trots att jag haft hemsjukvård i nästan två år och en make som hjälpt mig utöver det. Men i nya boendet klarar jag det själv.

Jag får inte den hjälp jag behöver av hemtjänsten på mina inplanerade besök eftersom de inte alltid hör vad jag säger, min röst är svag och hes pga min svåra sjukdom.

Det finns mer att säga men nu orkar jag inte skiva mer, ögonen är suddiga och grusiga och jag håller på att somna, mina händer håller på att domna bort och huvudvärken, yrseln och illamåendet ökar i styrka. Jag är törstig och skulle behöva dricka men mina händer klarar inte att öppna och hålla i vattenflaskan.

Varma kramar till er alla "

 


 

 

Tisdagen den 3 juni 2014 kl. 19:45

öppet | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 Lösenordskyddat inlägg

Detta blogginlägg är publicerat under kategorin "Allmänt", som är skyddad med ett lösenord. Ange korrekt lösenord i fältet nedan och klicka på "OK".

Tisdagen den 3 juni 2014 kl. 19:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

häst

låst

öppet

Arkiv

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.